Meghí

 

Szeretettel meghívjuk Önt és családját a negyedik alkalommal megszervezésre kerülő bodonkúti Budai Nagy Antal Napokra, melyre június 14-15 között kerül sor. A rendezvény nyitójára a bodonkúti Református Templomban kerül sor 12 órai kezdettel. Szombat este a Zurboló Táncegyüttes előadására kerül sor melyet bál követ.

Báli belépő 5 lej gyerekeknek és nyugdíjasoknak illetve 15 lej a felnőtteknek.

Szeretettel várunk mindenkit!

 

A szervező csapat

Bodonkút,

2014 május 14

 

Asociatia Budai Nagy Antal Egyesület

CUI: 26122990

Számla sz:RO38.RNCB.0487.1131.1734.0001

Bank: BCR, Agentia Napoca

           

Minden személy szabadon rendelkezhet afelől, hogy a jövedelemadója 2%-át átirányítsa az állami alapból egy non-profit szervezet részére.

Felajánlhatja a Smurd, a gyerekeket és öregeket kölcsönösen támogató egyesületek, nonprofit művelődési egyesületek részére.

        Tudom, hogy a pártfogoltság nem ez utóbbiaknak kedvez, de a helyi és regionális kultúra és a kulturális tevékenységek különböző életkorú közösségeket egyesítenek egy nemes cél érdekében, hogy ezáltal példát mutassanak a különböző nemzetek, kultúrák és etnikumok közötti egyetértésből.

            A Budai Nagy Antal Egyesület elsőrendű tevékenységei között található: a több mint 100 éves bodonkúti (Vechea) közösségi otthon megjavítása, egy emlékmű létrehozása Budai Nagy Antal, a bábolnai felkelés vezetőjének a tiszteletére, ifjúsági kulturális-vallási táborok szervezése rászoruló gyerekek és fiatalok számára.

            Alább egy rövid útmutató, hogy hogyan irányíthatja át adója 2%-át a Budai Nagy Antal Egyesület részére:

            Azon magánszemélyek melyek az elmúlt évben bérekből származó jövedelemmel rendelkeztek és szeretnék jövedelemadójuk 2%-át a Budai Nagy Antal Egyesületnek felajánlani, a kovetkező képpen kell eljárjank:

  1. Töltsék ki a csatolt formanyomtatványt két példányban. Ehhez szükséges a költségvetési adatlap (fisa fiscala), melyből kiszámítandó az 5-ös oszlopban (impozit lunar total) levő összeg 2% -a.
  2. A kitöltött nyomtatvány egy példányát adják le 2013. április 30-ig az adóhatóságnál (Administratia Fiscala), melynek a körzetébe tartoznak
  3. A nyomtatványhoz mellékelni kell egy másolatot a költségvetési adatlapról (fisa fiscala)
  4. A papírok benyújtahatóak személyesen vagy postai úton ajánlott levélben. Következésképpen a boritékban két dokumentumot kell beküldeni, a 230-as kérvényt és a költségvetési adatlap (fisa fiscala) másolatát.

            Lehetőség van arra, hogy öszzegyűjtsük és ellenörizzük a kitöltött nyomtatványokat és elküldjük postai úton.

Kösszönjük,

Budai Nagy Antal Egyesület

230-as kérvény letöltése itt.

230 nyomtatvany

 

Asociatia Budai Nagy Antal Egyesulet

CUI: 26122990

Cont: RO38.RNCB.0487.1131.1734.0001

Banca: BCR, Agentia Napoca.


Fiecare persoana are libertatea de a directiona  suma de 2% din impozitul pe venit catre organizatiile nonprofit.

Catre Smurd, catre asociatii de intrajutorare copii, batrani, catre asociatii culturale nonprofit.

Stiu ca alaturarea nu avantajeaza pe cele din urma, dar cultura si activitatile culturale locale si regionale unesc pentru un scop nobil, comunitati de varste diferite, pentru a da exemple de intelegere intre nationalitati, culturi si etnii diferite.

Activitatile prioritare ale Asociatie Budai Nagy Antal Egyesulet sunt: repararea caminului comunitar din sat Vechea, vechi de 100 de ani, creearea unui monument comemorativ al conducatorului rascoalei de la Bobalna-Budai Nagy Antal, realizarea unor tabere cultural-religioase pentru copii si tineri nevoiasi.

Mai jos un scurt indrumar despre cum puteti redirectiona cei 2% ai vostri catre Asoc. Budai Nagy Antal Egyesulet.

Persoanele care au realizat  venituri  din salarii si care doresc sa directionere suma de 2% din impozitul pe venit  catre Asociatia Budai Nagy Antal Egyesulet vor  trebui:

1. Sa completeze formularul  din atasament in doua exemplare,trebuie sa aveti fisa fiscala si sa calculati 2% din suma mentionata in coloana 5 (impozit lunar total);

2. Dupa completare, sa-l depuna la  Administratia Financiara in a carui raza teritoriala isi are domiciliul fiscal pana la data de 15 mai 2011;

3. Formularul trebuie sa fie insotit de copii dupa fisele fiscale;

4. Depunerea se poate face personal sau prin posta  prin  scrisoare recomandata, in concluzie in plic trebuie sa trimiteti doua documente cererea si copie dupa fisa fiscala.

Putem colecta si verifica formularele si le putem depune la posta cu borderou si confirmare de primire. 

Va multumim pentru atentie  

Asociatia Budai Nagy Antal Egyesulet,

 


Támogatóink


Sigla Bendkopp pe alb

 

 BGA

 

brenntag

 

kallos logo 01

 

powerbelt

 

communitas fuggolegespng

 

delap